Cine sunt, unde mă găsești și unde te pot găsi?

sursa:http://adielraidoo.wordpress.com/2013/01/16/new-year-new-goals-new-mindset/

Numele meu este Alexandru Nădăban. Sunt de profesie teolog. Mi-am făcut studiile de licență și doctoratul în Anglia. Acolo am învățat să respect credința semenului meu, chiar dacă era diferită de a mea sau chiar dacă aparținea unei alte rase sau altui neam. Ceva parcă greu de crezut într-o țară fără Constituție și cu preocupări serioase în vederea cultivării tradițiilor.

În această cultură complexă fiecare om este un mic univers. În marele nostru univers Cineva a îngăduit să existăm și noi cu toate problemele, aspirațiile, deschiderile și limitările noastre.

Am mai învățat să respect punctul de vedere al altuia, chiar dacă nu sunt de acord cu el. Am învățat că valoarea cuiva nu este dată de ceea ce are, ci de ceea ce este. Și am mai învățat că deși este important să fii deținătorul unui mare bagaj de cunoștiințe, este și mai important să-ți pui cunoștiințele și experiența la dispoziția semenului tău.

Scepticii ar spune că în România se trăiește ca-ntr-o altă lume. Optimistul din mine susține însă că deși trăiesc în România tot ce am învățat poate fi aplicat și aici, mai ales că mai cred că toți avem dreptul să fim fericiți. Fiecare ființă umană are dreptul să descopere care este potențialul său, care este valoarea vieții sale.

Eu pot să te ajut să-ți găsești această valoare, iar dacă te-ai pierdut pe căile unei vieți prea întortocheate, pot să te ajut să te regăsești.

Sunt gata să te ascult în biroul meu, după ce cădem de acord asupra asupra orei. Putem sta de vorbă în liniște în Arad pe strada Unirii nr. 1. Mă găsești de obicei la 0738 646 866. Sunt căsătorit, am trei copii și vreau să-ți pun la dispoziție experiența mea.

Ce zici?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s